"Ik zou willen dat ik je weer kon vertrouwen"

Sta je op het punt om uit elkaar te gaan?  Twijfel je om met elkaar door te gaan?

 

Een echtscheiding of relatiecrisis kan heel verwarrend zijn. De emoties vliegen van links naar rechts. Boosheid, frustraties, verdriet, onbegrip, schuldgevoel, onzekerheid: allemaal emoties die elkaar soms in hoog tempo afwisselen.

 

Impact

Vaak is het één van de partners die het besluit tot uit elkaar gaan wil nemen. Of dit al genomen heeft zonder de ander goed op de hoogte te stellen van het waarom. Impact van een dergelijk besluit is echter voor alle betrokkenen groot, zeker als er kinderen bij betrokken zijn.

 

Het gesprek

En in deze periode lukt het jullie niet om een goed gesprek met elkaar te hebben. Een gesprek over wat jullie bezig houdt. Een gesprek over wat jullie verdeeld houdt. Een gesprek over hoe het nu verder moet. Mediation kan jullie helpen om het gesprek over wat je verdeeld houdt weer mogelijk te maken.  Een gesprek waarin ruimte gecreëerd wordt voor een vorm van overleg die bij je past. Een gesprek dat perspectief biedt.

 

Praktisch

Maar er moeten ook veel praktische zaken geregeld worden als jullie uit elkaar zijn of besluiten dit te gaan doen. Wie moet waar wonen?  Hoe bekostigen we ons eigen huis? Wat moeten we regelen met alimentatie? Wat zijn de gevolgen voor onze pensioenafspraken? Wat spreken we af over de boedel?

D I R E C T  C O N T A C T

Bel mij terug

* verplicht veld